LIPIE PENTRU KEBAB

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250ml apa calduta
  • 25g drojdie proaspata
  • 500g faina
  • un praf de sare
  • un praf de zahar

Mod de preparare

Intr-un castron se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga sarea,zaharul si faina treptat. Se poate amesteca cu telul pana la 300g faina,apoi se amesteca cu mana.

se framanta bine si se lasa la dospit cca 1h.

Se imparte aluatul in 3-4 depinde cat de mari doriti lipiile. Se intinde cu sucitorul si se da la cuptor cate 2 min pentru fiecare lipie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise