Lipie umpluta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lipie libaneza
  • 1rosie
  • 2-3 linguri de varza cu maioneza(se taie varza fideluta
  • se freaca cu sare
  • se lasa cam 20de minute dupa care se stoarce bine de tot si se adauga in maioneza preparata in casa dintr-un galbenus crud
  • unul fiert
  • mustar si ulei
  • se potriveste de sare si piper)
  • 2felii grosute de sunca presata taiata felii lunguiete sau 200g piept de pui taiat fasii si prajit pe gratar
  • 50g de cascaval ras mare.

Mod de preparare

Se unge lipia cu cele 2-3 linguri de varza cu maioneza, se presara sunca taiata sau pieptul de pui prajit, rosia taiata cubulete, cascavalul ras si se ruleaza. Se mai adauga ketchup cine prefera(sotul meu mai pune chiar daca are rosii). Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise