Lipii cu pui si cascaval

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 8,10 lipii
  • 1 castravete
  • 2 rosii
  • 1 ardei verde
  • ceapa caramnelizata si uscata(sau verde)
  • cascaval
  • sos picant
  • sos de maioneza cu usturoi
  • o lingura cu faina
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 ou mare
  • condimente(sare,boia de ardei iute,praf de usturoi curry)
  • ulei

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in suvite subtiri(se taie mai usor daca este putin congelat).Intr-un bol se amesteca faina si condimentele.Se trec suvitele de pui prin acest amestec,apoi prin oul batut si apoi prin pesmet.Se rumenesc intr-o tigaie cu ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.Se pregateste salata amestecand:rosiile,castravetele si ardeiul tocate marunt.Se potriveste de sare,ulei de masline,putin otet si se amesteca bine adaugand ceapa caramelizata.Lipiile se ung cu sosul picant sau/si maioneza,se adauga cateva felii de cascaval,doua linguri (scurse bine de zeama)din salata pregatita si 2,3 suvite de pui.Se infasoara strans si se prind eventual cu cate o scobitoare.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise