Lipii umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g sunca de curcan/pui
  • 150 g branza de capra
  • 100 g smantana
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras rosu mic
  • 200 g maioneza
  • usturoi,marar
  • lipii libaneze mici

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoarea mica

Sunca se taie fasii si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie se umplu lipiile care apoi se ruleaza, se ung cu putin unt pe deasupra si se dau la cuptor sa se rumeneasca putin -cel mult 10 min

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise