Macaroane cu carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne tocata 1/2 kg
  • bulion
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce carnea este calita se adauga cam 1/2 sticla de bulion.Separat se fiert macaroanele in apa cu putina sare atat cat va este indicat pe punga.Dupa ce sunt bine fierte se scurg si se clatesc.Se amesteca cu carnea si se dau pentru aprox 15-30 minute la cuptor. Se pot servi si cu parmezan ras deasupra.Spor la treaba.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise