Macrou cu legume la Doubletta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste macrou mare
  • 1 cartof mare
  • 1 rosie mare
  • frunze de patrunjel verde
  • o lamaie
  • cateva linguri de ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna cu o cescuta de apa si un praf de sare.Rosia se curata de pielita si se taie cubulete.Se adauga in tigaie cu pestele si zeama de la o lamaie si uleiul de masline.Cartoful se curata si se spala, se taie cuburi.Se pune deasupra capacul sita pt.aburi si se pun cuburile de cartofi deasupra.peste capacul sita se pune capacul de iena.Dupa un timp cand vedeti ca s-au sotat cartofii, ii adaugati si pe ei langa peste si amestecati cu rosia si sosul format.Adaugati patrunjelul verde si gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise