Macrou cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macrou marinat in ulei
  • 1/2 kg ceapa alba si ceapa rosie
  • o ceasca otet
  • sare, piper, boabe de ienibahar, foaie de dafin, lamaie pentru ornat
  • maioneza obtinuta dintr-un ou fiert, unul crud si 100 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa taiata juliene, se opareste intr-un baitz obtinut din otet, o cana de apa, condimente. Se lasa la racit dupa care se incorporeaza maioneza si cu pestele care a fost scos din marinata, scurs pe servet de harte. Se orneza cu felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise