Curatam ceapa si o taiem foarte marunt.Spalam mararul,il tocam fin.Intr-un bol,punem vinul diluat cu 100 ml apa,mararul si ceapa tocate fin.Pestele spalat si uscat pe un prosop absorbant,il punem intr-un vas de yenna pe o folie de aluminiu unsa cu ulei.Introducem cate o foaie de dafin in burta pestilor,presaram sare si piper proaspat macinat,dupa gust.Stropim pestele cu lichidul din bol si acoperim bine cu folia.Introducem pestele in cuptorul deja incalzit pentru 20 de minute la foc mediu. Dupa 20 de minute scoatem pestele din cuptor si inlaturam folia de aluminiu,apoi il dam din nou la cuptor, doar pentru 10 minute ca sa se rumeneasca bine si sa prinda o crusta.Dupa ce il scoatem din cuptor il decoram cu cateva frunzulite de menta.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise