Macrou cu rosii si usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1Kg macrou
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 5 linguri bulion
  • 5 catei de usturoi
  • 3 ardei
  • 1 lamaie
  • 1 pahar vin alb
  • ulei, boia ardei, cimbru, sare, piper
  • 1 legatura de verdeata

Mod de preparare

Se portioneaza pestele si se condimenteaza. Se aseaza intr\'o tava unsa cu ulei si se adauga ceapa si ardeiul taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosile taiate rondele si se aseaza peste peste, impreuna cu usturoiul taiat felii, boia, se stropeste cu vin, se preseaza cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute.Cand este bine patruns se scoate tava si se prezeaza verdeata si se orneaza cu lamaie

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise