Macrou la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • 1/2 cană ulei
  • o ceaşcă mică cu oţet de mere
  • vegeta, piper, foi de dafin

Mod de preparare

Se curăţă peştele, se taie in bucăţi de aprox.2 cm şi se pune intr-o cratiţă cu ulei. Deasupra se toarna oţetul, se adaugă vegeta, piper, 2 foi de dafin şi apă. Lichidul format trebuie să fie cam de 2-3 cm deasupra peştelui.

Se bagă în cuptorul incins, iar după ce a dat in clocot se lasă focul mai mic. Trebuie să stea la cuptor cel puţin 1 oră pentru ca oasele să se macereze.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise