MACROU LA CUPTOR

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati macrou proaspat sau congelat
  • sare,piper
  • 1 pahar vin alb
  • 1 rosie mai mare
  • patrunjel proaspat
  • 100 ml.apa
  • ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tava unsa cu putin ulei de masline se aseaza pestele se condimenteaza,se toarna apa si vinul si se pune rosia taiata rondele si patrunjelul.Se baga in cuprorul incins circa 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise