Macrou la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 pesti macrou
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa de apa
  • 4 catei de usturoi
  • 3 rosi
  • 3 lingurite sare
  • 2 lingurite piper
  • 7 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • apa

Mod de preparare

Am curatat pestele de mate,am taiat capul,l-am spalat,dat cu sare si piper peste el apoi pus in tava,am crestat putin pestele pe spate,am curatat morcovul l-am spalat si taiat felite cat mai subtiri,le-am pus peste tot in tava,ceapa am taiat-o fideluta aceasta asezata la fel,usturoiu curatat taiat feliute am pus in crestatura pestelui restul de usturoi in tava,am pus foile de dafin, rosile taiate feliute printre peste,apa cat cuprinde pestele in tava,l-am pus la cuptor pentru 40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise