MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Eu am folosit pentru aceasta reteta doua buc.de macrou proaspat(puteti folosi si congelat)
  • zeama de la o lamaie
  • putin patrunjel verde
  • putin tarhon verde
  • 3 lingurite de smantana
  • 6 linguri de iaurt
  • un paharel vin alb
  • putin ulei de masline
  • sare pentru cine nu are restrictie la sare
  • piper rasnit
  • cateva boabe de piper
  • cateva boabe coriandru
  • cimbru
  • un praf de scortisoara
  • 2 foi de dafin.

Mod de preparare

Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.

Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper,boabe de coriandru,foi de dafin,cimbru,putina scortisoara. Se aseaza bucatile de peste si se \"tavalesc\" prin acest sos pe ambele parti,dupa care se introduce tava la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca se adauga sosul format din iaurt, smantana, vin,zeama de lamaie,patrunjel verde tocat marunt si tarhon verde daca aveti.

Se lasa la cuptor pana se rumeneste bine.

Este delicios.Incercati si nu veti regreta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise