Macrou la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - macrou 1kg
  • - morcovi 2 buc.
  • - telina radacina 300g
  • - ceapa 3 buc.
  • - vin alb 200 ml.
  • - piper boabe si foi de dafin
  • - ulei
  • - bulion 2 linguri
  • - lamaie si verdeata
  • - alte condimente pentru peste

Mod de preparare

Dupa ce curatati pestele, il spalati , sarati si condimenteati; toate cu o ora inainte de preparare. Ceapa si morcovul taiate, telina rasa pe razatoare se calesc , se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de lamaie. Dupa ce se fierb toate cam 10 min , se rastoarna legumele intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se baga la cuptor timp de 30 min la foc potrivit. Se serveste cald si presarat cu patrunjel si/sau rondele de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise