Macrou pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250g file macrou
  • - 5g sare
  • -50g faina
  • - 1 ou
  • - 5g mustar
  • -5g sos soia

Mod de preparare

Fileul de macrou se potioneaza. Se prepara un sos béchamel din faina, ou, mustar, sare si sos soia. Se trece fileul prin faina apoi prin béchamel si se prajeste in baie de ulei.Se scoate si se aseaza pe o tava prevazuta ca sita pentru a se scurge surplusul de grasime. Se poate servi cu garnitura de orez sau cartofi natur sau legume la gratar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise