Macrou pe gril

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pesti
  • condimente
  • ulei masline

Mod de preparare

Dupa ce pestii au fost curatati se taie in bucati potrivite, se ung pe ambele parti cu ulei de masline ( pt ca sa nu se prinda, dar si pentru un gust bun) se condimenteaza dupa gustul fiecaruia si se pune pe gril.

Este o reteta foarte simpla dar foarte sanatoasa si gustoasa.

Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise