Maioneza de post(fara oua) din pufuleti de malai

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1/2 punga de pufuleti
  • -1 lingura mustar
  • -ulei
  • -sare

Mod de preparare

Se pun pufuletii in vasul in care doriti sa faceti maioneza, adaugati mustarul si amestecati pana ce se inmoaie toti pufuletii si se fac ca si o pasta, dupa aceea incepeti si puneti ulei putin cate putin ca si la o maioneza normala.La final puneti sare dupa gust aveti grija ca pufuletii au deja o cantitate de sare.

Se poate folosi la salata de vinete , sau la salata de böf fara carne doar cu zarzavat.

Are un gust deosebit se poate manca si ca atare pe paine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise