MAMALIGA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 cani de malai adica 500 de grame
  • - sare dupa gust
  • - o lingurita de ulei sau de untura

Mod de preparare

1.Punem apa la fiert in care adaugam sare, o lingurita de ulei sau de untura si o dam in clocot

2.Cand clocoteste adaugam malaiul treptat si amestecam cu telul din abundenta pentru a nu se prinde aproximativ 45 de minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise