Mamaliga Ciobaneasca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 faina de malai
  • -2 (lg) ulei
  • -600 ml apa
  • -sare

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu uleiu si putina sare dupa gust si se lasa pana incepe sa fiarba apa.

Se adauga faina de malai treptat si se lasa la fiert cca 20 min, se ia un castron adanc si se umezeste cu apa si rastoarna mamaliga in el, se lasa la racit.Dupa ce sa racit se intorce invers pe o farfurie si este gata de servit!

POFTA BUNA

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise