Mamaliga cu oua

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 l lapte
  • 5kg.faina de porumb
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri unt
  • 6 oua.

Mod de preparare

Se prepara o mamaliguta cu lapte in loc de apa sicand este bine fiarta,se amesteca cu unt si smantana.Sepune mamaliguta intr-o tava unsa cu unt.Se fac cuiburi in mamaliguta si se sparge in fiecare cuib cate un ou.Se presara sare si se pun bucatele de unt.Se da la cuptor pana se ingheaga albusul.Se serveste fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise