mamaliga cu surprize

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g malai
  • 2 linguri unt sau margarina
  • 200g telemea
  • carnati afumati sau costita si 3 oua

Mod de preparare

Se face o mamaliga mai moale. Se unge o cratita cu putin unt.Mamaliga se amesteca cu untul ,se inparte in trei. Se pune in cratita o parte de mamaliga si branza rasa(100g)se adauga inca un rand de mamaliga si carnati taiati feli, asezi ulimul strat de mamaliga si restul de branza rasa,deasupra se sparg 3 oua ochiuri se pune un pic de sare si se da la cuptor pana sant gata ouale.

Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise