Mamaliga reusita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti pline de malai,
  • 4-5 cesti apa,
  • 1 varf de cutit cu delikat (knorr) condimente baza pentru mancaruri,
  • 1 lingurita ulei,
  • un varf de cutit sare,
  • 1 ou

Mod de preparare

Se pune apa la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga uleiul, sarea, delikat-ul si apoi se presara malaiul in timp ce se mesteca cu telul (pentru a evita formarea cocoloaselor, dar se evitata si stropirea aragazului cu amestec). Mestecati continuu pentru a nu se lipi de vas. Pentru a obtine o mamaliga mai tare, se lasa pe foc mai mult timp (mestecand). Puteti sa adaudati si un ou pentru a obtine un gust desavarsit. GARANTAT! Pofta buna!

PS: Daca sunteti adept "BIO", puteti sa renuntati la delikat (knorr)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise