mamaliguta cu peste si mujdei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti
  • 6 catei de usturoi
  • putina sare
  • 1-2 linguri de ulei de masline si ulei obisnuit
  • 2-3 linguri de faina alba
  • putina zeama de lamaie si 500 g malai pentru mamaliguta

Mod de preparare

Spelii pestele in apa rece,il sarezi,apoi il stropesti cu putin vin,Pui uleiul obisnuit la incins in tigaie si adaugi 1-2 linguri de ulei de masline,apoi dai pestele prin faina alba si il pui in tigaie la prajit.Intre timp faci o ,mamaliguta si mujdei de usturoi.Pot spune ca datorita uleiului de masline pestele este foarte gustos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise