mamaliguta cu peste si mujdei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti
  • 6 catei de usturoi
  • putina sare
  • 1-2 linguri de ulei de masline si ulei obisnuit
  • 2-3 linguri de faina alba
  • putina zeama de lamaie si 500 g malai pentru mamaliguta

Mod de preparare

Spelii pestele in apa rece,il sarezi,apoi il stropesti cu putin vin,Pui uleiul obisnuit la incins in tigaie si adaugi 1-2 linguri de ulei de masline,apoi dai pestele prin faina alba si il pui in tigaie la prajit.Intre timp faci o ,mamaliguta si mujdei de usturoi.Pot spune ca datorita uleiului de masline pestele este foarte gustos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise