Mamaliguta cu smantana si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -12 ciuperci potrivite
  • -1 litru de lapte
  • -500 g malai
  • -250 g smantana
  • - 200 g branza
  • -1 legatura patrunjel
  • - sare

Mod de preparare

Speli ciupercile,le tai coditele,apoi le asezi intr-o tava nu prea mare,cu partea din care ai taiat coditele in sus. Pui laptele la fiert si,cand clocoteste ,adaugi malaiul in un praf de sare si amesteci pana obtii mamaliga. O dai deoparte si amesteci cu smantana,adaugi sare, daca mai e nevoie, si o torni peste ciuperci,razi branza si dai totul la cuptor pentru 30 minute,aduci la masa cu patrunjelul verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise