Mamaliguta la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g malai;
  • 200 g branza de burduf sau orice fel de branza aveti prin casa;
  • 150 g smantana;
  • 2 carnaciori sau sunca afumata;
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si se face o mamaliguta nu foarte tare. Carnaciorii se taie felii si se prejesc in ulei. Intr-un vas ce poate fi dat la cuptor se pune putin unt si jumatate din mamaliguta. Apoi se adauga branza si o parte din smantana. Se pun feliile de carnaciori si apoi restul de mamaliguta. Se toarna restul de smantana si se pune sare si piper dupa gust. Se da la cuptor pana face crusta deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise