Mamaliguta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare faina de popusoi
  • 4 pahare de apa
  • sare dupa gust
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit cu melestiul sau lingura din lemn) si se fierbe inca 15 min., amestecind din cind in cind. Apoi adaugam untul si amestecam bine (untul se adauga ca sa nu sa se faca buline). Cind este gata il rasturnam pe un fund de lemn.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise