Mancare ardeleneasca de linte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g linte
  • -100 g margarina
  • -100 g faina
  • -3 cepe taiate marunt
  • -4 catei de usturoi pisati
  • -50 ml otet
  • -1 lingura mustar
  • -2-3 foi de dafin
  • -sare, piper dupa gust
  • -2 linguri de zahar

Mod de preparare

Lintea se fierbe apoi se adauga margarina, ceapa taiata marunt, faina dizolvata in putina apa rece si restul ingrdientelor. Toate se fierb la foc potrivit cam 15 minute. Se poate servi de post sau cu carne langa.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise