Mancare chinezeasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr.carne de pui
  • 200 gr.carne de porc
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 cana cu orez
  • 250 grame de ciuperci
  • 1/2 conopida
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet balsamic.

Mod de preparare

Carnea se taie fasii nu foarte lungi si se pune intr-un \"bait\" 2-3 ore.(eu le-am condimentat bine cu sare, piper, rozmarin, maghiran,si le-am uns cu ulei de dovleac si am presarat putin otet balsamic;le-am lasat de pe-o zi pe alta).

Conopida se desface buchetele buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.Cand s-a fiert se scurge si se caleste putin.

Carnea se prajeste in putin ulei.Separat se prajesc ciupercile.

ceapa se taie \"julien\" si se prajeste in putin ulei; cand s-a inmuiat, se adauga ardeii taiati fideluta.

Orezul se fierbe in apa cu putin ulei si sare.

Pe un platou lung, se aseaza orezul, iar deasupra ardeii, conopida,ciupercile si carnea, astfel incat sa se poata servi dupa preferinte.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise