Mancare chinezeasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr.carne de pui
  • 200 gr.carne de porc
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 cana cu orez
  • 250 grame de ciuperci
  • 1/2 conopida
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet balsamic.

Mod de preparare

Carnea se taie fasii nu foarte lungi si se pune intr-un \"bait\" 2-3 ore.(eu le-am condimentat bine cu sare, piper, rozmarin, maghiran,si le-am uns cu ulei de dovleac si am presarat putin otet balsamic;le-am lasat de pe-o zi pe alta).

Conopida se desface buchetele buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.Cand s-a fiert se scurge si se caleste putin.

Carnea se prajeste in putin ulei.Separat se prajesc ciupercile.

ceapa se taie \"julien\" si se prajeste in putin ulei; cand s-a inmuiat, se adauga ardeii taiati fideluta.

Orezul se fierbe in apa cu putin ulei si sare.

Pe un platou lung, se aseaza orezul, iar deasupra ardeii, conopida,ciupercile si carnea, astfel incat sa se poata servi dupa preferinte.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise