Mancare chinezeasca in stilul meu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g piept pui
  • 1 morcov
  • 1 castravete verde
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri alune
  • pasta ardei iuti
  • 30ml sos soia
  • 1 lingurita zahar
  • supa de carne
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie carnea in cubulete potrivite.Morcovul si castravetele se taie rondele.Ardeiul si ceapa se taie feliute. Amesteci pasta de ardei cu sosul de soia, supa, sarea,piperul si zaharul.Se adauga legumele, carnea si alunele si se pun la fiert.Spre sfarsit se adauga sosul de soia si se mai lasa la fiert pana cand sosul devine consistent.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise