Mancare cu carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400gr carne de vita
  • morcov
  • ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1borcan fasole verde
  • 4linguri mazare
  • 3 rosii sau rosii in bulion
  • 3-4 cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel sau marar (eu prefer marar)

Mod de preparare

Se fierbe carnea bine (in apa cu sare) si intre timp se toaca legumele. Dupa ce s-a fiert carnea se spala bine si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa si ardeiul taiat felii care se lasa 5min ca sa se inmoaie dupa care se adauga rosiile taiate marunt si se lasa pana se formeaza un sos. Se adauga carnea cartofii si morcovii si se lasa sa fiarba 20min. dupa care se adauga fasolea verde si mazarea si se mai lasa 5 min.

La sfarsit se adauga sare si piper dupa gust si se presara patrunjel sau marar. Acestea le puteti adauga si la inceput dar fiecare dupa gustul lui. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise