Mancare cu chiftele la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cartofi
  • 1-2 ardei grasi
  • 1-2 vinete
  • 1lingura pasta de rosii
  • 1lingurita boia
  • 2rosii
  • sare, piper(dupa gust)

Mod de preparare

Se fac chiftelele. Cartofii se taie rondele, ardeii si vinetele se taie felii.

Vinetele se prajesc si se lasa sa se scurga,

Cartofii se prajesc si ardeii se calesc putin.

In tava se aseaza primul strat vinetele, dupa aceeea chiftelele, dupa care se pun cartofii si ardeii.

Pasta de rosii si boia se amesteca cu apa si se pune peste celalalte, dupa care se aseaza rosiile taiate rondele.Se baga la cuptor si se lasa aproximativ 1ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise