Mancare cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe rosii,
  • ulei,
  • 1 kg ciuperci,
  • 2 morcovi,
  • 1 patrunjel,
  • pastarnac,
  • sare,
  • piper,
  • foi dafin,
  • enibahar.

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si se prajeste in ulei. Se adauga ciupercile spalate si taiate si putina apa. Se curata zarzavatul si se rade pe razatoare.

Adaugam sare si piper dupa gust, foi dafin, cateva boabe de enibahar si apa daca este necesar. Se lasa la fiert cca. 20 minute.

Se serveste cu frunze de patrunjel verde, taiat marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise