MANCARE CU CUS-CUS

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta pt 4 persoane.
  • 400 g piept de pui, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 broccoli, 1 punga cus-cus( folosim doar jumatate ), sos de soia, unt, patrunjel verde tocat, sare, piper.

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete, il calim in unt vreo 5 minute. Broccoli desfacut in buchetele, spalat, si morcovul curatat, spalat, taiat in rondele subtiri, se fierb in apa cu sare cateva minute(vreo 10 min.)Intre timp fierbem pastele conform indicatiilor de pa ambalaj, le scurgem bine de apa. Intro cratita incingem putin unt(1 lingura buna) adaugam legumele fierte, ciupercile feliate, carnea si pastele, potrivim de sare si piper. Servim cu sos de soia si patrunjel verde tocat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise