Mancare cu gaturi de curcan la cuptor

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 caserola cu gaturi de curcan;
  • 1/2 kg cartofi;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 2 rosii;
  • pasta de tomate;
  • patrunjel;
  • sare;

Mod de preparare

Se spala gaturile de curcan,se taie in jumatate,iar apoi se pun la fiert timp de 15 minute(luand spuma cand incep sa fiarba).

In acest timp,se spala legumele,cartofii si ceapa se taie cubulete,morcovul se da prin razatoare,iar rosiile se dau la blender facand o pasta.Dupa ce am pregatit legumele,intr-o cratita vom cali(vom trage prin ulei)ceapa,cartofii si morcovul dupa care vom da deoparte.

Intr-un vas de lut,vom turna legumele calite,gaturile de curcan,rosiile blenduite si vom completa cu supa de la gaturile de curcan cat cuprinde.Vom introduce la cuptor pentru 45 minute si cand este gata vom presara patrunjel verde deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise