Mancare cu pui si bame

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pui
  • - 300 grame de bame
  • - o ceapa
  • - putin ulei
  • - o leg de patrunjel
  • - 2 linguri de bulion
  • - 1 paharel cu vin
  • - sare

Mod de preparare

Se spala bamele in 3 ape calde, se oparesc in apa cu otet si se clatesc.

Puiul se spala si se taie, se rumeneste in putin ulei impreuna cu ceapa tocata marunt, apoi punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba.

Cand este aproape fiarta carnea, se pun bamele si sarea, patrunjelul tocat marunt, bulionul, vinul si fierbem pana cand scade sosul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise