Mancare cu pui si caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pui
  • - 300 grame de caise
  • - 3 lingurite de zahar
  • - putin unt
  • - o lingurita de faina
  • - putina apa

Mod de preparare

Se spala puiul, se taie bucati si se pune intr-o tigaie impreuna cu untul, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit pana se rumeneste.Cand este rumenit, se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba,Cand carnea este aproape gata se adauga caisele si zaharul topit, o lingurita de faina si se mai lasa sa fiarba pana scade zeama.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise