Mancare de ardei copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2kg carne de vita
  • 10-12 ardei grasi
  • 5-6 rosii
  • 2 cepe, marar si sare
  • 1lingura de faina

Mod de preparare

Carnea taiata in bucatele se rumeneste in ulei, se scoate, iar in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Adaugati o lingura de faina si stingeti cu rosiile taiate felii. Se pune carnea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp ardeii se coc se curata si se rup suvite, cand carnea este gata fiarta se pun ardeii mararul sarea, piperul si se da mancarea la cuptor pentru 10-15minute. La masa se poate servi cu iaurt sau smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise