Mancare de ardei copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 - 15 ardei grasi
  • 600 gr carne de porc (vita, piept de pui)
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii (*1 pahar smantana)
  • patrunjel verde (*marar)
  • sare, piper

Mod de preparare

Ardeii se coc, se curata de pielita si cotoare si se taie fideluta.

Rosiile se oparesc, se curata de pielita, se taie cuburi mici si se calesc in putin ulei.

Carnea se taie cuburi sau suvite si se prajeste in putin ulei, se adauga ceapa taiata marunt si se caleste. Se pune capacul si se fierbe inabusit, adaugandu-se din cand in cand putina apa calda.

Dupa ce s-a fiert carnea, se pun ardeii si rosiile, sare si piper dupa gust si se lasa sa scada. Se serveste calda cu patrunjel verde tocat deasupra.

*Rosiile pot fi inlocuite cu smantana si atunci se pune marar verde in locul patrunjelului.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise