Ardeii se coc, se curata de pielita si cotoare si se taie fideluta.
Rosiile se oparesc, se curata de pielita, se taie cuburi mici si se calesc in putin ulei.
Carnea se taie cuburi sau suvite si se prajeste in putin ulei, se adauga ceapa taiata marunt si se caleste. Se pune capacul si se fierbe inabusit, adaugandu-se din cand in cand putina apa calda.
Dupa ce s-a fiert carnea, se pun ardeii si rosiile, sare si piper dupa gust si se lasa sa scada. Se serveste calda cu patrunjel verde tocat deasupra.
*Rosiile pot fi inlocuite cu smantana si atunci se pune marar verde in locul patrunjelului.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise