Mancare de carne cu spanac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne porc sau vita
  • 2 cepe
  • 0.5 kg. spanac
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu carnea taiata cuburi. Treptat se adauga putin cate putin apa pana se fierbe carnea. Se adauga condimentele si spanacul crud spalat si stors, plus putina apa. Se mai lasa pe foc pana s-a fiert spanacul iar la sfarsit o lingurita de faina se desface in un pic de apa se pune peste carnea cu spanacul si se mai lasa sa deie cateva clocote.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise