MANCARE DE CARTOFI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 cartofi mari
  • patrunjel
  • sare,piper
  • bulion
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa maruntel si se caleste in putin ulei.Cand observam ca a prins o culoare de brun-auriu, se adauga sarea,piperul,cartofii taiati in felii mai groase, o cana cu apa si lasam sa se fiarba cartofi.Cand aproape ca s-au fiert cartofii,adaugam bulion,mai lasam cca 5 minute pe foc. La sfarsit dupa ce am stins focul,se adauga la mancare,patrunjelul taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise