Mancare de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 250-300 g sunca afumata
  • 1 lingurita delicat
  • 2 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • ulei
  • 2 morcovi
  • patrunjel

Mod de preparare

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt.

Sunca afumata se taie cubulete sau felii.

Se caleste ceapa si morcovii si apoi se adauga sunca afumata si se amesteca pana ce sunca se rumeneste.

Se adauga cartofii si apa (cat sa acopere complet cartofii). Se pun condimentele(foile de dafin, sarea, piperul).

Dupa ce cartofii s-au fiert se dauga 2 linguri de pasta de rosii.

La sfarsit se pune si patrunjelul si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise