MANCARE DE CARTOFI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 250 g bacon
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 2 linguri smantana
  • vegeta cu gust de gaina
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • ulei.

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.

Ceapa se taie pestisori, baconul se taie fasii, apoi se pun la calit in putin ulei.

Cand cartofii sunt fierti, se curata de coaja si se taie cubulete.

Smantana se amesteca cu sucul de rosii. Intrun castron se pun cartofii, ceapa si baconul calite, sucul de rosii cu smantana si condimentele.

Se amesteca bine, apoi compozitia se toarna intrun vas termorezistent si se da la cuptor 15 minute.

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt. Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise