Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite ulei
  • 1/2 kg carne de porc
  • 2 cartofi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 150 g ciuperci feliate din conserva sau crude
  • 1 morcov potrivit dat prin razatoare
  • cimbru
  • sare si piper

Mod de preparare

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara.

2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME si am selectat 10 minute. Am apasat START si am amestecat din cand in cand.

3. Dupa 5 minute am adaugat morcovul pentru urmatoarele 5 minute ale programului.

4. Am adaugat carnea taiata cubulete si am asezonat cu sare.

5. Am selectat programul STEW si am setat timpul la 45 de minute. Am inchis capacul si am dat START. Dupa 15 minute am adaugat cartofii si ciupercile, o foaie de dafin si putin cimbru.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise