Mancare de cartofi cu cimbru

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi albi
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov potrivit
  • 2 catei usturoi
  • 2 crengute cimbru
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei gras
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 1 frunza dafin

Mod de preparare

Puneti uleiul la incins,dupa care puneti la prajit cartofii, morocvul,ardeiul gras si ceapa taiate cubulete.

Cand se inmoaie putin adaugati frunza de dafin, cimbrul,boiaua de ardei, sarea si piperul. Amestecati bine si adaugati 2 cani de apa de preferat calda. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete. Se adauga usturoiul taiat feliute. Se introduce cratita la cuptor sau se fierbe pe foc, dupa preferinte, timp de 20 de minute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise