mancare de cartofi cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • 2 cutii ciuperci
  • 1 kg cartofi noi
  • 3 linguri bulion
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • patrunjel sau marar

Mod de preparare

Dintr-un pui opresc pulpele si o jumatate de piept,le tai bucati.Ceapa se taie marunt,morcovul il radem pe razatoare.

Se pun la calit bucatile de pui,morcovul si ceapa in putin ulei.

Cand acestea sunt bine calite se adauga cartofii taiati in bucati mari,apa(cam 3 cani),bulionul,sare dupa gust.

Spre sfarsit adaugam ciupercile si patrunjelul sau mararul (dupa gustul fiecaruia) mail lasam 3 minute pe foc.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise