Mancare de cartofi cu kaizer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 300 g kaizer
  • sare
  • 2 cepe
  • putin ulei
  • bulion
  • 1 legatura de marar

Mod de preparare

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa taiata marunt (se tine cat sa se inmoaie un pic).

Se curata cartofii, se spala si se pun in cratita, se acopera cu apa calda, se adauga sare si se dau la fiert. Cand este aproape gata, se adauga bulionul, kaizerul si ceapa si se mai lasa la fiert 5-10 minute. Se ia de pe foc si se pune mararul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise