Mancare de castraveti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne macra de porc
  • 500 gr castraveti murati in saramura
  • ulei
  • 3 cepe
  • bulion
  • faina
  • 1 lingurita zahar
  • marar
  • 50 ml.vin
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se spala si se portioneaza carnea, se inabusa acoperit in putin ulei si 50 ml apa timp de 10 minute.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in ulei pana devine transparenta,se adauga faina si se stinge cu vinul diluat cu 100 ml apa,se lasa sa fiarba 5 minute si se toarna peste carne.

Castravetii se taie rondele groase,se adauga in cratita,se fierbe 15 minute,se presara zaharul,bulionul dizolvat in putina apa,se condimenteaza dupa gust.Se serveste calda,presarata cu marar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise