Mancare de castraveti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne macra de porc
  • 500 gr castraveti murati in saramura
  • ulei
  • 3 cepe
  • bulion
  • faina
  • 1 lingurita zahar
  • marar
  • 50 ml.vin
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se spala si se portioneaza carnea, se inabusa acoperit in putin ulei si 50 ml apa timp de 10 minute.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in ulei pana devine transparenta,se adauga faina si se stinge cu vinul diluat cu 100 ml apa,se lasa sa fiarba 5 minute si se toarna peste carne.

Castravetii se taie rondele groase,se adauga in cratita,se fierbe 15 minute,se presara zaharul,bulionul dizolvat in putina apa,se condimenteaza dupa gust.Se serveste calda,presarata cu marar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise