Mancare de ceapa cu morcovi si pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 1 pui de 1kg
  • sare
  • piper
  • bulion
  • usturoi
  • 100gr ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca nu prea marunt, morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu gauri mari. Intr-o tigaie mai mare sau o cratita calim ceapa cu uleiul apoi adaugam morcovii rasi si apoi carnea de pui pentru a se praji putin. Adaugam 1-2 pahare cu apa si lasam sa se fiarba. Dupa ce s-au fiert, punem sare si piper dupa gust si bulionul si mai lasam cca 10 min la foc mic.

Cand este gata oprim focul si adaugam 3-4 catei de usturoi pisati. Pofta buna! Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise