Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 dovlecel taiat rondele
  • 1 vanata mica
  • taiata bucati (se pastreaza coaja)
  • sare
  • piper
  • o lingura cu patrunjel proaspat
  • tocat marunt
  • 1 lingura cu marar proaspat
  • tocata marunt
  • 1 litru cu suc de rosii
  • jumatate de kilogram de ciuperci champignon (spalate
  • curatate
  • piciorusele scoase
  • ciupercile se lasa intregi)
  • 1 ardei capia (spalat
  • curatat de seminte si tocat in felii)
  • 1 ardei gras (spalat
  • curatat de seminte si taiat in felii)
  • 1 fir mare de praz (spalat
  • curatat
  • tocat rondele) si putin ulei de masline.

Mod de preparare

Legumele se asaza in tava. Se presara sare, piper, se adauga usturoiul tocat marunt.Se varsa sucul de rosii si putin ulei.Se preincalzeste cuptorul, abia apoi se adauga tava, care va sta in cuptor pret de 30 de minute, la foc mediu.

La final, inainte de servire, se adauga verdeata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise