Mancare de ciuperci cu masline

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 10 - 15 masline (nesarate)
  • 2 linguri de bulion
  • un virf de sare de lamiie
  • o lingura de faina
  • patrunjel verde
  • ulei
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Dupa ce ceapa a capatat un aspect lucios, se adaugă ciupercile scurse si maslinele. Daca saramura de la ciuperci este limpede, se adauga in cratita si se completeaza cu apa astfel incat ciupercile si maslinele sa fie bine acoperite cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mijlociu pana se inmoaie bine ceapa. Se adaugă o lingura de delikat, 2 linguri de bulion. se mai lasa sa fiarba putin si apoi se leaga cu o lingura de faina amestacata cu putina apa. Se adauga un virf de cutit de sare de lamiie, se sareaza si se pipereaza (dupa gust). La final se presara patrunjel verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise