Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Dupa ce ceapa a capatat un aspect lucios, se adaugă ciupercile scurse si maslinele. Daca saramura de la ciuperci este limpede, se adauga in cratita si se completeaza cu apa astfel incat ciupercile si maslinele sa fie bine acoperite cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mijlociu pana se inmoaie bine ceapa. Se adaugă o lingura de delikat, 2 linguri de bulion. se mai lasa sa fiarba putin si apoi se leaga cu o lingura de faina amestacata cu putina apa. Se adauga un virf de cutit de sare de lamiie, se sareaza si se pipereaza (dupa gust). La final se presara patrunjel verde tocat marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise